ΠΡΟΦΙΛ

 Σας καλοσωρίζουμε στο site της επιχείρησης μας η οποία βασιζόμενη στη σοβαρή υποδομή και την εμπειρία που έχει αποκτήσει στο χώρο του επίπλου, συνεχίζει να λειτουργεί με τις αρχές της καλής ποιότητας και της εμπιστοσύνης στις σχέσεις με τον πελάτη.

 Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στην λειτουργικότητα, στην αισθητική και τις προσιτές τιμές, η επιχειρήση ειδικεύεται στην​κατασκευή επίπλων κουζίνας,κατοπιν παραγγελιας παρέχοντας άπειρες λύσεις μέσα από ενα ευρύ φάσμα προϊόντων και υλικών καθως και σε ποικιλία από μηχανισμούς επίπλων κουζίνας και αξεσουάρ, δίνοντας σας έτσι τη δυνατότητα συνδυασμών και επιλογών για τον προσωπικό σας χώρο.

  Παράλληλα αναλαμβάνουμε την κατασκευή επίπλων σε υπνοδωμάτια, ντουλάπες, παιδικά και έπιπλα μπάνιου καθώς και οποιαδήποτε ξυλουργική εργασία και ειδική κατασκευή για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.Μεγάλη γκάμα θα βρείτε και σε υλικά όπως: βαγγελίτη, PVC, laminate, ακρυλικά, μασίφ, MDF, γυαλί, αλουμίνιο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα σχεδίου 3D του αποτελέσματος πριν προβούμε στην τελική κατασκευή.

  Αξιολογούμε το δικό σας διαθέσιμο χώρο, προτείνοντας λύσεις τόσο λειτουργικές όσο και αισθητικά άρτιες, που σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων μας σας υπόσχονται το τέλειο αποτέλεσμα.

  Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και αυτό το πετυχαίνουμε προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα στην πιο συμφέρουσα τιμή.

 

Οι εγκαταστάσεις μας: